Sivut

torstai 1. huhtikuuta 2010

Matkaseuraa Antalyassa


Kun on kaiken aikaa matkalla kahdestaan, on mukavaa saada välillä matkaseuraa. Ystävämme Pia ja Janne tulivat seuraksemme viikoksi tänne Turkkiin. Auringonoton lisäksi kävimme heidän kanssaan keskustan vanhassa kaupungissa.

Sinne on tehty pieni teatteri. Kerroimme, että ensimmäistä

kertaa Turkkiin tulleiden on siellä esitettävä jotain

paikalla olevalle yleisölle.

Kuten kuvasta näkyy, improvisointi
sujuu. Loistava esitys!

Päivisin on tehty kävelyretkiä ympäristöön ja

poseerattu kuvissa upean keväisessä ympäristössä.


Hotellilta kuutisen kilometriä Laraan päin on vesiputous, jossa joki laskee rantatörmältä mereen. Matkalla sinne löytyi kuntoilupuisto jossa testattiin laitteet. Miksei Suomessa ole tällaisia...













Välillä oli mukavaa vaihtaa hotellin runsaat ruokapöydät paikallisen ravintolan mahtavaan ateriaan. Tilasimme ruuat ja yllätykseksemme saimme alkupalaksi valtavan lämpimän leivän ja sen kanssa erilaisia tahnoja, juustoa ja jugurttia. Sitten piti vielä jaksaa syödä se varsinainen ruokakin....


Moskeijaan tutustuttaessa saimme paikallisen oppaan esittelemään sitä.



ja "palkkioksi" opastuksesta moskeijassa menimme tutustumaan mattokauppaan jossa esittely sujui perinteisesti teetä juoden. Mattojen esittely tosin jäi vähäiseksi, kun kerroimme, ettei nyt ole mahdollisuutta ostella sellaisia -on sen verran pieni tämä vuorottelukorvaus- sen sijaan valitsimme silkkihuiveja.


Ja päivä päättyi olusille rantatöyrään ravintolaan, jossa katselimme valojen syttymistä vanhaan satamaan.
On ollut ihanaa saada seuraa. Päivät ovat kuluneet aivan liian nopeasti jutustellessa - illat sitäkin nopeammin. Kiitos Pialle ja Jannelle!

Toivottavasti voisimme vielä tämän vuoden aikana yhyttää matkoja muidenkin ystäviemme kanssa....

Tässä vielä MANSIKKATYTÖT...
...oli muuten hyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti