Sivut

keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

La Bogueria -kauppahalli

Rambla-kadun puoliválissá sijaitsee támá Merkant de Saint Josep,
kutsumanimeltáán La Bogueria kauppahalli.

Vuokraemántámme laatiman oppaan mukaan sieltá kannattaa hankkia kaikki tuore-elintarvikket. Niin tekevát paikallisetkin.
Meillehán tuo tieto on olleellinen, sillá etupáássá teemme ruokamme itse. Jotta talous pysyisi jotenkuten pystyssá on ravintolaruokailut syytá játtáá poekkeustapauksiksi. Táállá ainakin hinnat ovat ravintoloissa Suomen tasoa. Eiká ruuan hinta kaupasta ostettunakaan mielestáni juurikaan poikkea siitá.

Tuo kauppahalli oli todella mahtava herkkukeidas. Hinnatkin putosivat kun osasimme saamiemme ohjeiden mukaan menná peremmálle. Etualalla myyvát turisteille kovemmalla hinnalla, paikalliset ostavat peremmállá olevista kojuista.


Táállá oli kaikkea: lihaa, kalaa, hedelmiá tuoreina ja kuivattuina, suklaata, juustoja, makkaraa jne., jopa sienille oli omat kojunsa.
Kalat ja lihat játin nyt kuvaamatta, kuvasinhan niitá jo Ateenassa. Samanlaisia kummallisuuksia táállá kuin siellákin. Paitsi nuo hellyttávát possut. Kenenkáhán pataan ne joutuvat?
Nuo myyntitiskit olivat niin kauniisti laitettuja, ettá ne oli pakko ikuistaa táhán. Me ostimme tuolta salaattia, sipulia, appelsiineja, juustoa, mansikoita ym. mistá nyt sitten táállá asunnolla nautiskelemme.

Klikkailkaa noita kuvia suuremmaksi niin taatusti tulee vesi kielelle!




















Nyt lienee aika lopettaa táltá eráá ja menná ilmoittamaan Eskolle, ettá siesta-aika on pááttynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti