Sivut

maanantai 3. toukokuuta 2010

Suklaata, suklaata

Mitá voi tehdá kun vettá sataa taivaan táydeltá koko páiván ja
lámmintákin on vain 14 astetta?





Táállá Suklaamuseossa sadepáiván ankeus unohtui. Veistokset tuoksuivat
juuri sille mistá ne oli tehtykin -suklaalle. Museossa myós kerrottiin suklaan historia, miten se on tullut Mayoilta ensin euroopan rikkaiden herkuksi ja nyt meidán kaikkien saataville erilaisine makusekoituksineen.













Ilmeisesti náyttelyteokset vaihtuvat aika-ajoin. Tekiját ovat kondiittoreita eri puolilta Espanjaa.
Museon yhteydessá oli puoti, josta sai ostaa erilaisia suklaafiguureja ym. suklaatuotteita, mutta jo museon sisáánpáásymaksulla sai peinen maistiaslevyn pahimpaan suklaanhimoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti