Sivut

maanantai 16. marraskuuta 2009

Rantaa ja mausteita

Puolitoista viikkoa jo takana. Nyt ollaan siina vaiheessa, etta lasketaan montako paivaa on jaljella. Finnairin lentajat ovat kuulemma aloittaneet lakon, joten pienta toivoa on, ettei taalta tarvitse palatakaan. No, tuskinpa niin kay.
Paivat ovat kuluneet meren rannalla aurinkoa ottaen. Rantarauhasta tosin ei voi puhua, silla koko ajan ymparilla pyorii paikallisia "yrittajia", jotka myyvat tuotteitaan (koruja, liinoja, silkkikangaskuvia, kivesta ja puusta tehtyja esineita ym, ym.) tai palveluksiaan, joista on jo tullut kokeiltua tuo varpaan kynsien laitto ja tanaan sitten koko vartalohieronta. Olihan se mukavan rentouttava juttu auringonpaisteessa. Esko vain ei ole uskaltautunut "hoideltavaksi".

Eilen olimme koko paivaretkella. Kavimme tutustumassa Hindutemppeliin ja mausteita kasvattavaan plantaasiin. Paivan lopuksi viela veneajelulla joella bongasimme kolme krokotiilia.

Tanaan on tehty joululahjaostokset kummilapsille, joten sekin asia on hoidettu. Ajoissa on oltavakin kun vain ensi viikon olemme kotosalla Suomessa ja sekin on varmaan kiireinen Kuubanmatkan valmistelujen takia.

Nyt sitten taalta nettikahvilasta katsastamaan mita hyvaa ja tulista tanaan soisimme illalliseksi. Ruoka taalla on olut todella hyvaa. Ehdoton herkku molempien mielesta on kuitenkin valkosipuli-juusto-Naanleipa. Sita on pakko syoda joka ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti